Karriere

iStock.com/xavierarnau

Er du ny i arbeidslivet, ønsker du å bytte jobb eller vil du utvikle deg videre i den jobben du har? Juristforbundet tilbyr rådgivning, verktøy, informasjon og gode tips gjennom hele karrieren.

Karrieretelefonen

Noen ganger kan det være riktig å ta en prat med en profesjonell sparringspartner. Du kan få råd og innspill i alle faser i karrieren; fra CV og søknad, til intervju eller fremtidige mål i arbeidslivet.

Karriererådgiver Kristin Weholt er sertifisert rådgiver i karriereomstilling og stressmestring, og har mange års erfaring som rådgiver og coach i karrierespørsmål. Hun har en coaching-utdannelse akkreditert av EMCC, og studiene hennes inkluderer endringsledelse, arbeidsrett og positiv psykologi. I bunn har hun en cand.philol-grad i Litteraturvitenskap.

Hver karrieresamtale varer i inntil 45 minutter. Du får mulighet til å sende mail til rådgiveren med bakgrunnsinformasjon i forkant.

I karrieresamtalen kan du for eksempel ta opp generell status for din karriere og videre mål, bruk av nettverk, samt spørsmål rundt CV og søknad, jobbsøkingsprosessen og jobbintervju.