Valg av lokalstyre BI

Ønsker du å engasjere deg ved siden av studiene, få konkret ledererfaring, bygge nettverk og styrke din egen merkevare? Velkommen til lokalvalg for å opprette Juristforbundets studentseksjon på BI!

Tid
Start: 23.10 kl. 12:00
Slutt: 23.10 kl. 13:00
 
Kursansvarlig
Amparo Echeverría Bjørningstad
Mobil: +4794485996
Sted
Juristenes Hus AS
OSLO
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
22.10 kl. 20:00

Et verv i Juristforbundet er en glimrende mulighet for deg som jusstudent til å tidlig få en nasjonal innflytelse på hvordan jusstudenters rettigheter kan forbedres, samt du kan få en viktig stemme til hvordan studiet og miljøet lokalt på BI er.

Ved å bli med, får du muligheten til å være med å sette opp spennende arrangement som har relevans for karriere og fag, samt bidra med kommunikasjon om Juristforbundets viktige arbeid ellers. 

I vervet får man mulighet til å holde kontakt med store advokatfirmaer og offentlige etater, arrangere begivenheter, bedre hverdagen til studentene og andre oppgaver. Etter fullført verv, vil man få en attest på at man har vært engasjert i Juristforbundet, som også ser bra ut på CV-en.

Kort oppsummert er vervene en gyllen mulighet for deg å tilegne deg praktisk erfaring, bygge nettverk på tvers av medstudenter og bransje, og engasjere deg politisk. 

Nyvalgte tiltrer formelt 1. februar 2025, men vil ha en oppstartsperiode før dette. Følgende verv er åpent til valg:

Leder av lokalstyret
Leder av lokalstyret har overordnet ansvar for Juristforbundet - Students virksomhet lokalt på studiestedet. Det innebærer blant annet at vedkommende kaller inn til og leder lokalstyrets møter, tar et ekstra ansvar for å sørge for god fremdrift i organisasjonen, samt inspirerer og bistår det resterende styret i deres arbeidsoppgaver.

Arrangementansvarlig
Arrangementsansvarlig har ansvar for å planlegge og arrangere arrangementer for Juristforbundet – Students medlemmer lokalt på studiestedet. Det innebærer at du må undersøke og kontakte aktører som kan være interesserte i å holde foredrag, manuduksjoner, kurs og lignende som er av interesse for våre medlemmer lokalt på fakultetet. Ved gjennomføringen av arrangementene bistår resten av styret der det trengs.

Markedsansvarlig
Markedsansvarlig har ansvar for å markedsføre og profilere Juristforbundet – Student lokalt på studiestedet. Det innebærer blant annet at du vil ha ansvar for å promotere arrangementer, konkurranser og annen virksomhet både på Juristforbundet – Students sosiale medier, men også i diverse grupper som er relevante for jusstudenter. I tillegg til dette forventes det at du kommer med nye ideer som kan bidra til å profilere organisasjonen på en god måte.

Alle som ønsker å delta må melde seg på slik at vi kan beregne bestilling av mat, og hvis du ikke kan delta gi gjerne beskjed så vi unngår matsvinn. Husk å kommentere eventuelle allergier og diett.

Vi gleder oss til å se deg! 

Praktisk informasjon

Tidspunkt: 23. oktober kl. 12.00-13.00
Påmeldingsfrist: 23. oktober
Sted: Juristenes Hus, Kristian Augusts gate 9
Pris: Gratis 
Servering: Enkel servering og drikke 
Kursnummer: 249137