Fra campus til karriere - Hva må jeg vite om arbeidslivet som nyutdannnet jurist?

Vi i Juristforbundet-Student ved UiT har gleden av å invitere til karriereforedrag og middag 22.november!

Tid
Start: 22.11 kl. 18:15
Slutt: 22.11 kl. 21:00
 
Kursansvarlig
Amparo Echeverría Bjørningstad
Mobil: +4794485996
Sted
Bankhjørnet, Rødbanken
Storgata 65, 9008 TROMSØ
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
21.11 kl. 12:00

NB. Arrangementet er fullt, dersom du melder deg på vil du bli satt på venteliste!

 

I foredraget «Fra campus til karriere» tar Inger-Christine Lindstrøm, karriererådgiver i Juristforbundet, sikte på å forberede deg som jusstudent på arbeidsmarkedets realiteter.

For hva bør egentlig jusstudentene vite om arbeidsmarkedet for nyutdannede jurister? Hva kan du forberede deg på som gjør deg godt rustet for overgangen fra campus til karriere? Hvilken betydning kan AI og teknologisk utvikling ha for jobbhverdagen og mulighetene dine framover? Kanskje du lurer på hva du kan forvente i lønn? Og hva med karakterene; hvilken rolle spiller de egentlig?

 

Av foredraget kan du forvente gode råd og tips. Vi gir også rom for at du som deltaker kan stille spørsmål til Inger-Christine, enten i plenum under foredraget eller skriftlig i forkant.

Spørsmål kan sendes til karriere@juristforbundet.no og merkes tydelig i emne-/tittel-felt med «Spørsmål til karrierearrangement for studenter - nov. Tromsø». Spørsmål som sendes på e-post vil bli anonymisert i foredraget. Generelle spørsmål vil bli prioritert!

 

Det er et begrenset antall plasser, så her er det første mann til mølla! Arrangementet er gratis og kun for studentmedlemmer av Juristforbundet.  

Ikke medlen enda? Nå er det gratis innmelding ut året, meld deg inn her!

 

Minner om at det er viktig at du gir oss beskjed dersom du har fått plass, men ikke har mulighet til å delta slik at plassen kan gis videre til en som står på venteliste.

Spørsmål om arrangementet kan sendes til arrangementsansvarlig Jorich på e-post: jso131@uit.no.

 

Om foreleseren

Karriererådgiver Inger-Christine Lindstrøm har bred erfaring som karriereveileder både for Juristforbundet sine medlemmer og i en rekke andre sammenhenger. Hun har også erfaring som HR- og endringsleder og har arbeidet med rekruttering.

Bli kjent med Inger-Christine på LinkedIn!

 

Selve foredraget har en forventet varighet på ca. 1 time. Det vil serveres nydelig pizza fra Størhus og det er satt av tid til mingling etter foredraget. Husk å legg inn en kommentar dersom vi må hensynta diett/allergi.

 

Vel møtt!

 

Kursnummer 239126