Juristforum: Kunsten å få det som du vil

Bli med på Juristforum om «Kunsten å få det som du vil - Havrett og forhandlinger; søkelys på Norges rolle i Gråsonetraktaten og 2010-avtalen mellom Norge og Russland i Barentshavet og Polhavet» med Roar Thun Wægger i Longyearbyen.

Tid
Start: 30.05 kl. 17:00
Slutt: 30.05 kl. 19:00
 
Sted
Svalbard Hotell - Polfareren
Vei 223.2 Longyearbyen SJ, 9170 LONGYEARBYEN
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
25.05 kl. 15:00

Forhandling og strategi

Foredraget har som mål at du skal få en bedre forståelse av forhandling og strategi så DU kan tilpasse din stil til den mest passende i hver enkelt situasjon sammen med de andre du møter i dine kommende forhandlinger.

Juristforumet er rettet mot alle som forhandler, og ønsker å gjøre seg mer bevisst og få praktiske råd til forberedelse og gjennomføring av forhandlingen.

Målgruppe: Arrangementet er åpent for alle, men reise og opphold må dekkes selv.

Roar Thun Wægger

Roar Thun Wægger er en fasilitator, rådgiver og megler, og han grunnla Wægger Negotiation Institute (WNI) i 2017 etter å ha arbeidet som advokat i Norges Juristforbund i en rekke år..

Praktisk informasjon

Servering: Mat og drikke er inkludert i prisen. Det blir servert middag på hotellet etter foredraget. Vennligst huk av for middag ved påmelding dersom du ønsker delta på det.
Kursnummer: 239027

Etterutdanning

Medlemmer av Advokatforeningen som deltar på arrangement i regi av Juristforbundet for å få etterutdanningstimer, må selv registrere dette på Advokatforeningens «Min side» eller selv holde oversikt over timene på annen måte. Husk å ta vare på dokumentasjon som invitasjon/program osv.