Juridiske tankebobler: Hvordan skape økt arbeidsglede og engasjement på jobben

Velkommen til Juridiske tankebobler: Hvordan skape økt arbeidsglede og engasjement på jobben med psykolog Jan-Martin Berge.

Kveldens foredrag er det sjette i rekken til Juridiske tankebobler -  en arrangementserie rettet mot jurister i privat sektor. 

Tid
Start: 17.09 kl. 17:00
Slutt: 17.09 kl. 19:00
Sted
Høyres Hus
Stortingsgaten 20, 0117 OSLO
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
10.09 kl. 12:00

Jan-Martin Berge bruker humor i sine foredrag når han forklarer hvordan du kan skape arbeidsglede og motivasjon for deg selv, og hvordan du kan bidra til arbeidsglede for andre. Berge er opptatt av hvordan du selv tenker og handler i hverdagen, og i disse tider hvordan du håndtere omstilling og endring.
Jan-Martin Berge er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har sin utdanning fra Universitetet i Bergen og praksis fra San Francisco. Berge har lang erfaring med psykoterapi, undervisning, ledelsesutvikling og veiledning. Til daglig har han ansvaret for psykologtjenestene hos Aker Care på Fornebu. I januar ble han kåret til «Årets foredragsholder» på Talerlisten, en ledende formidler av foredragsholdere

Praktisk informasjon
Innregistrering og servering av mat og drikke fra kl 16.30.
Sted: Nordengen-salen, Høyres Hus i Oslo 
Temakvelden er gratis og kun for medlemmer i Juristforbundet. 
Påmeldingsfrist: 10.september kl 12
Manglende oppmøte/avmelding etter frist uten gyldig fraværsgrunn,  belastes med kr. 300.
Du kan følge arrangementet på Facebook.
Foredraget blir lagt ut på Facebook i etterkant av arrangementet. Her finner du det: Juristforbundet - Privats Facebook-side. 
Arrangør: Forum for Privatansatte 


Obligatorisk etterutdanning
Arrangement i regi av Juristforbundet vil normalt oppfylle kravene til obligatorisk etterutdanning for Advokatforeningens medlemmer. Du kan selv velge om du vil registrere kursdeltakelsen på Advokatforeningens "Min side", eller dokumentere det på annen måte. Du må uansett ta vare på dokumentasjonen. 

Kursnummer 2020954