Digitalt foredrag om juridisk metode

iStock.com/kickimages

Hvordan skrive jus på eksamen?

Bli med på digitalt foredrag om juridisk metode.

Tid
Start: 19.10 kl. 13:00
Slutt: 19.10 kl. 14:30
Sted
Digitalt
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
16.10 kl. 16:00

Hvordan skrive jus på eksamen?

I foredraget vil Tvedt på en pedagogisk måte gi en innføring i juridisk metode og det å skrive jus på eksamen. Foredraget er særlig relevant for nye studenter på 1. og 2. avdeling, men også viderekommene studenter vil kunne dra nytte av foredraget.

Forfatter av bøker om juridisk metode

Morten Walløe Tvedt er førsteamanuensis i jus ved Høgskolen i Molde og tidligere seniorforsker på Fridtjof Nansens Institutt i Oslo fra 2002 til 2020. Tvedt har en særlig interesse for formidling av jus og det å se hvordan jusen fungerer i samfunnet. Han er opptatt av å tilnærme seg rettslige problemstillinger på en pedagogisk måte. Tvedt har dessuten skrevet flere kjente bøker om juridisk metode og det å skrive jus, blant annet bøkene «å skrive jus til eksamen» og «å skrive analyse- og masteroppgaver i jus».

Praktisk informasjon

Foredraget vil bli avholdt digitalt på videokonferanseprogrammet Zoom. Det kreves ingen nedlasting av programmet i forkant. Alle deltakere må melde seg på foredraget og vil få tilsendt link før foredragets start.

Foredraget er kostnadsfritt og kun åpent for medlemmer av Juristforbundet – Student over hele landet. Er du ikke medlem, men ønsker å delta på foredraget? Bli medlem.

For spørsmål om foredraget, medlemskap eller annet, ta kontakt på studentseksjon.juristforbundet@gmail.com