Reisebestilling

Juristforbundet har en samarbeidsavtale med Egencia om bestilling av tjenestereiser for tillitsvalgte og ansatte. Det betyr at alle jobbrelaterte reiser skal bestilles av den reisende gjennom Egencia.

Til deg som ikke har profil hos Egencia via Juristforbundet

Så langt det er mulig skal alle reiser bestilles online. For å bestille online må du ha en profil hos Egencia. Hvis du ikke har en profil, kan du sende en e-post til tillitsvalgt@juristforbundet.no.

Du vil motta brukernavn og passord innen kort tid. Det kan kun opprettes en profil per e-postadresse. Har du allerede en profil via din arbeidsgiver, oppgi ev. annen privat e-postadresse eller ta kontakt med Juristforbundet.

Spørsmål om reiserutinen kan rettes til Anne H. Njåmo, tlf. 92 46 33 75.

Til deg som har profil hos Egencia via Juristforbundet

Har du allerede profil hos Egenica, benytter du retningslinjene nedenfor for å få tilgang til online-løsningen.

1. Pålogging for deg som har profil hos Egencia:
 • Gå til egencia.no - logg på med e-postadressen din.
 • Har du brukt Egencia før, men logger deg på for første gang i nytt system (fra 28. okt. 2014), klikker du på «Glemt brukernavn og/eller passord?».
 • Følg anvisningen på skjermen
2. Merknader om tidligere bestillinger

Hvis du har behov for å gjøre endringer i eksisterende bookinger - gå inn via din profil eller kontakt ditt reisekonsulentteam hos Egencia.

3. Via mobilapplikasjon

Sammen med det oppgraderte selvbookingssystemet følger en ny mobilapplikasjon. Reisende må laste ned Egencia TripNavigator for å få tilgang til sine bestilte reiser. Du kan laste ned TripNavigator for IOS-plattformen, og for Android-telefoner.


Selvbetjeningsløsningen skal først og fremst benyttes på enkle tur/retur-reiser i Skandinavia og Europa. Ved bestilling av reiser med mellomlanding og interkontinentale reiser anbefales det å ta kontakt med Egencias konsulenter via telefon eller e-post.

Se Juristforbundets reisepolitikk for mer informasjon. 

Fordeler ved å bestille jobbrelaterte reiser gjennom Egencia

 • Norges Juristforbund har et firmakort registrert hos Egencia. Det betyr at alle reiser bestilt gjennom Egencia automatisk blir belastet dette kortet.
 • Du sparer tid, ettersom du slipper å gå inn på flere internettsider for å sammenligne priser og flytider.
 • Du gjør et bevisst valg og velger det billigste/beste alternativet da alle flyselskap og priser vises i samme skjermbilde.
 • Den billigste prisen er tydelig markert uavhengig av flyselskap, og du som reisende kan enkelt velge dette alternativet
 • Om du booker fly, hotell og eventuelt leiebil i en bestilling, blir det uansett kun kr 99 i bestillingshonorar.
 • Du får tilgang til Norges Juristforbunds avtalepriser
 • Du får tilgang til Egencias fremforhandlede priser hos de ulike leverandørene (for eksempel flyselskaper, hoteller, leiebilselskaper osv.)
 • Om noe uventet skulle skje på reisen, har du et solid reisebyrå i ryggen og en betjent 24 timers service som er behjelpelig til enhver tid.

Kontaktinformasjon kundesupport Egencia

Telefon: 55 54 36 00
E-post: customer_service@egencia.no

Kontaktperson i sekretariatet

Anne Haltuff Njåmo
Servicekonsulent
Advokatsekretær
Mobil: 924 63 375