Informasjonskapsler på Juristforbundets nettsider

 

Informasjonskapsler/cookies

Ved å bruke juristforbundet.no samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i din nettleser. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin/brukerenhet. Noen cookies er helt nødvendige for funksjonaliteten på nettsidene, mens andre blir brukt til å forbedre ytelsen og brukeropplevelsen og for analyse.

Vi benytter oss også av Facebook- og LinkedIn-piksel. Dette gjør at vi kan nå deg med våre annonser dersom du har besøkt juristforbunde.no 

Analyseverktøy

For å innhente informasjon om hvordan nettstedet brukes benytter vi analyseverktøyet Google Analytics som lagrer informasjonskapsler. Ved hjelp av disse kan vi blant annet se hvor mange som er inne på sidene våre, hvor lenge besøket varer, hvilken brukerenhet og nettleser som benyttes.

Google Analytics anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Den lagrede IP-adressen kan dermed ikke brukes til å identifisere deg som bruker.

Statistikk på utsendelser av nyhetsbrev og kursinvitasjoner blir ikke behandlet på individnivå, selv om verktøyet som brukes til utsendelsene har mulighet for å hente ut statistikk på individnivå.

Søk

Vi lagrer informasjon om hvilke søkeord besøkende på nettsiden benytter i søkeverktøyet Find. Dette hjelper oss å optimalisere sideinnholdet og se hva slags informasjon besøkende ønsker å finne. Søkene lagres i en egen database i aggregert form. Søkeordet som lagres kan ikke kobles til brukerens IP-adresse.

Sletting av informasjonskapsler

Det er mulig å reservere seg mot at informasjonskapsler blir registrert ved å endre innstillingene i din nettleser. Du kan også slette dine informasjonskapsler. Hvordan dette gjøres kommer an på hvilken nettleser du bruker. Under finner du lenke til med informasjon om sletting på de mest brukte nettleserne

Tredjepartsverktøy

Vi benytter oss av følgende tredjepartverktøy på vårt nettsted:

  • Google Analytics brukes for å innhente informasjon om hvordan nettstedet brukes.
  • Episerver Find brukes som søkemotor
  • Microsoft Dynamics CRM brukes til å registrere kurspåmelding, utsendelse av nyhetsbrev og administrere vårt medlemsregister.