CRM-konsulent

Juristforbundet implementerte i 2017 nytt CRM-system (Microsoft Dynamics CRM). Vi søker nå etter en CRM-konsulent som vil få ansvar for å forvalte og videreutvikle systemet.

Du vil bli med på en spennende reise i utvikling og digitalisering av medlems, arbeids- og markedsprosesser. Du vil være en viktig pådriver for videreutvikling av CRM i samarbeid med ansatte, leverandører og samarbeidspartnere. Stillingen er plassert i avdelingen Medlem & marked.

Arbeidsoppgaver

• Overordnet ansvar for CRM-systemet: datakvalitet, vedlikehold og videreutvikling.
  • Opptre som en profesjonell bestiller mot leverandører og samarbeidspartnere.
  • Koordinere utviklingstiltak, lede utviklingsprosjekter og implementere ny funksjonalitet.
  • Øke datakvaliteten i CRM-systemet (innsamling av data, samtykker og e-post).
  • Feilrapportering og feilretting i samarbeid med leverandører.
  • Rapportere og analysere medlemsdata.
  • Veiledning og opplæring av ansatte i Microsoft Dynamics CRM.
  • Sørge for at vårt arbeid innen CRM er i henhold til relevante lover og regler i samarbeid med vårt personvernombud.

• Relevant utdanning på minimum bachelor-nivå.
  • Erfaring med CRM, prosjektledelse og utvikling.
  • Erfaring med Microsoft Dynamics 365 og Power BI på superbrukernivå.
  • God databasekompetanse.
  • Gjerne erfaring med konfigurasjon, integrasjoner og implementering.
  • Oppdatert på operasjonell CRM, digitalisering og kundetrender.
  • God prosess- og forretningsforståelse.
  • Kunnskap om aktuelle lover og forskrifter.
  • Analysekompetanse er et pluss.

Personlige egenskaper

• Selvstendig og initiativrik.
  • Strategisk, analytisk og resultatorientert.
  • Jobber like godt selvstendig som i team (lagspiller).
  • Du kommuniserer godt.
  • Du er nyskapende og endringsorientert.

Vi kan tilby en variert og spennende stilling med rom for utvikling i et hyggelig, sosialt og uformelt arbeidsmiljø.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med avdelingsleder Linda Engebretsen på tlf 47650029 eller e-post le@juristforbundet.no.

Søknadsfrist 15.05.19

Søk på stillingen