Digitaliseringskonferansen 2017

Foto: iStock/monsitj
Vi er på god vei inn i digitaliseringsrevolusjonen. Hva innebærer det for deg og bransjen vår? Vi inviterer til en faglig sterk konferanse som dekker både internasjonale trender og norske forhold.
Tid
Start: 10.11 kl. 10:00
Slutt: 10.11 kl. 17:00
Sted
Høyres Hus
Stortingsgaten 20, 0117 OSLO
Pris
Ordinær pris: 1 950,-
Medlemspris: 500,-
Påmeldingsfrist
02.11 kl. 00:00

 

Chrissie Lightfoot

Biitisk advokat og bestselgende forfatter (The Naked Lawyer) og Tomorrows Naked Lawyer). Hun er grunnlegger av konsulentselskapet The Entrepreneur Lawyer.

Merete Nygaard

Nygaard sa opp jobben som advokat for å grunnlegge Lawbotics, en robot som vil digitalisere juridiske dokumenter og prosesser. Hun har dermed automatisert mye av arbeidet vi fakturerer kundene våre for i dag.

Silvija Seres 

Seres er teknologiinvestor med bakgrunn fra Alta Vista, Microsoft og doktorgrad fra Oxford. Hun vil snakke om digital ledelse, behovet for endringer og hvilken effekt den vil ha på bransjen.iker og teknologiinvestor med bakgrunn fra Oxford, Alta Vista og Microsoft

Christopher Helgeby

Helgeby er direktør i Advokatfirmaet Hjort. Han vil gi et overordnet perspektiv på utviklingen av digitaliseringen i bransjen i foredraget «Digitalisering av jurister – et historisk blikk framover».

Peter van Dam

Van Dam er IT- og kunnskapsjef hos Simonsen Vogt Wiig, med bakgrunn fra leverandørsiden i internasjonale automatiserings- og AI-miljøer.
Han vil redegjøre for eksisterende verktøy og utviklingen av disse, og arbeidet med å takle digitaliseringen i et norsk advokatfirma. -Hva lykkes vi med og hvor ser vi utfordringer?

Tale Skjølsvik

Skjølsvik er førsteamanuensis ved HiOA, PhD i strategi fra BI og forfatter av en rekke artikler i internasjonale ledende tidsskrifter. Hun forsker på
digitalisering i advokatbransjen og vil redegjøre for sentrale dilemmaer i advokatbransjen, både blant advokatfirmaene og for
kundene.

Lovdata | Universitetsforlaget | Rettsdata

 Ny og grensessprengende teknologi vil påvirke verktøyene vi bruker til daglig i Norge. Lovdata, Universitetsforlget og Rettsdata vil dele sine tanker om hvordan de vil møte ny teknologi og utvikle seg for å levere relevante hjelpemidler og rodukter til det norske rettsmiljøet.


Alle deltakere får Chrissie Lightfoots e-bok «The naked lawyer».

Program

Arrangementet vil bli filmet og kan følges live her fra kl 11:10. 

Søknad om obligatorisk etterutdanning for Advokatforeningens medlemmer vil bli sendt inn i etterkant av arrangementet. Enkel bevertning er inkludert.