Panelsamtale om juridisk metode og tenkemåter

Juristforbundet – Student inviterer deg til eksklusiv boklansering og panelsamtale i Bergen 11. september kl. 18:00.

Velkommen!

Tid
Start: 11.09 kl. 18.00
Slutt: 11.09 kl. 20.00
Sted
Straffbar
5011 BERGEN
Pris
Gratis
Påmeldingsfrist
11.09 kl. 12.00

Panelsamtale og boklansering

Panelet varer rundt to timer og man har muligheten til å mingle med paneldeltakerne etterpå. Panlesamtalen vil være relevant for alle årskull, men kanskje særlig førstekull og fjerdekull. 

Professor Jørn Øyrehagen Sunde har med seg den nye metodeboken «Juridisk metode og tenkemåte» rykende fersk fra trykkeriet.
Sammen med et knippe av bidragsyterne til boken skal vi se på hvordan juridisk metode vil utvikle seg i fremtiden, blant annet hvordan teknologi vil påvirke fremtidens juristers metodearbeid.

I panelet:
  • Prof. Jørn Øyrehagen Sunde
  • Prof. Jan Fridthjof Bernt
  • Prof. Ragna Aarli
  • Prof. Jørn Jacobsen

Det vil bli muligheter for å stille spørsmål underveis, samt mulighet for å sende inn spørsmål anonymt på forhånd. Spørsmål kan sendes til odasonnervik@hotmail.com.

Meld deg på for å oppleve et helt unikt innblikk i hvordan fremtidens juridiske metode og rettskildelære vil fortone seg.

Det vil bli servert pizza.

Påmelding

Panelsamtalen er åpen for alle, men medlemmer har fortrinnsrett. Medlemmer av Juristforbundet – Student melder seg på via påmeldingsknappen på nettsiden. Er du ikke medlem, og ønsker å bli med, kan du sende fullt navn og nummer til odasonnervik@hotmail.com. Du vil da bli satt på ventelisten.