Temakveld og årsmøte for bedriftsjuristene

Advokatene John Flatabø og Joakim Bakke-Nielsen

Bedriftsjuristene i Juristforbundet–Privat har gleden av å invitere til årsmøte 29. mai (gratis).

Temakvelden med tapas og drikke starter kl 17.00. Tema for kvelden er forsikringer i prosjekter, spesielt innen entreprise og offshore (CAR/EAR).

Temakveld og årsmøte for bedriftsjuristene
Tid
Start: 29.05 kl. 16.30
Slutt: 29.05 kl. 19.30
Påmeldingsfrist
24.05 kl. 16.00
Pris
Medlemspris: 300,-
Sted
Thon Hotel Bristol, Oslo
0164 OSLO

Påmeldingsfristen er passert

Vi starter med årsmøte for Bedriftsjuristene kl 16.30 frem til ca kl 17.00. Etter årsmøtet, som bare er for Bedriftsjuristene, er arrangementet åpent for alle i Juristforbundet–Privat. Eventuelle saker til årsmøtet må være meldt inn senest 8. mai 2018.
 
Dagsorden er som følger:
1) Valg av ordstyrer samt 2 personer til signering av årsmøte protokoll 
2) Styrets beretning 
3) Styrets forslag til handlingsplan 
4) Valgkomiteens forslag til nytt styre 
5) Eventuelle saker som er innmeldt innen fristen.
 
Sakspapirer til årsmøtet ettersendes/tilgjengeliggjøres på Juristforbundets hjemmesider 14 dager før årsmøtet.

Temakvelden, med servering og drikke, starter kl 17.00. Tema for kvelden er forsikringer i prosjekter, spesielt innen entreprise og offshore (CAR/EAR).

Som regel stilles det strenge krav til forsikringsdekning for leverandører og underleverandører i kontrakt, ofte med vidtgående konsekvenser også etter kontraktsgjennomføringen

Vi vil gå nærmere inn på hva dette innebærer, hvilke krav som stilles til oppfølging og ikke minst hva en leverandør må passe på. I tillegg vil vi gå igjennom hvilke forsikringsdekninger som finnes og som bør vurderes innenfor dette segmentet

Foredragsholdere er advokat (H) John Flatabø og advokat Joakim Bakke-Nielsen, fra IBF Legal, samt forsikringsmegler og advokat Greger Bengson, fra Willis Towers Watson AS.


Deltakeravgift for temakvelden, inkludert servering er kr 300,-. Påmelding til temakvelden snarest og senest 9. mai. Påmeldingen er bindende og beløpet blir ikke refundert ved avmelding etter 16. mai.

Obligatorisk etterutdanning
Arrangement i regi av Juristforbundet vil normalt oppfylle kravene til obligatorisk etterutdanning for Advokatforeningens medlemmer. Søknad vil bli sendt inn i etterkant av arrangementet

Kursnummer 2018961